Tren Filmi Train Full izle


Tren, Tren bedava izle, Tren divx izle, Tren film izle, Tren filmi, Tren filmi izle, Tren filmini izle, Tren hd izle, Tren indirmeden izle, Tren seyret, Tren tek link izle, Tren tek parça izle, Tren tek part izle, Tren türkçe, Tren türkçe dublaj, Tren türkçe dublaj izle, Tren türkçe izle
Konusu: Ukraynada bulunan Rusya güreş takımı uçağı rötar yapması üzerine trenle gitmek zorunda kalır.Fakat bu trende büyük bir organ mafyası vardır.Politik göndermelerin olduğu,gerçek gibi lanse edilen train,oldukça iyi bir gerilim filmidir. .

Bilgi: Yapım: - ABD Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku, Süre: 94 dakika Yönetmen: Gideon Raff, Oyuncular: Thora Birch, Shelly Varod, Gideon Emery, Gloria Votsis, Derek Magyar, Mike Straub, Bolt Birch, Kavan Reece, Todd Jensen, Valentin Ganev, Müzisyen : Michael Wandmacher, Görüntü Y.: Martina Radwan, Senaryo: Gideon Raff,

Film Yorum: Gerilimi ve temposu baya yüksek bir slasher filmdi, oldukça sürükleyici yani sıkılmadan izlenebilir. Çok abartılacak kadar iyi olmasada boş bir zamanda kanlı ve vahşetli filmlerden hoşlananlara tavsiye ederim..

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.