Tanrılar Ve İnsanlar Full izle


Tanrılar ve İnsanlar Filmi İzle Of Gods and Men 2011, Tanrılar ve İnsanlar türkçe İzle
Konusu: Mağrip'te 1990'larda, dağların tepesinde bir manastır... Sekiz Fransız keşiş, Müslüman köylülerle yan yana huzur içinde yaşamlarını sürdürüp giderlerken yaşadıkları ülke birden karışır: Yabancı işçiler köktendinciler tarafından katledilmiş, şiddet olayları bölgeye hâkim olmuştur. Yaklaşmakta olan tehlikeye rağmen keşişler, bedeli ne olursa olsun yerlerinden kıpırdamamaya kararlıdırlar. Ordu onlara koruma teklif eder, ama keşişler bunu da reddeder. Bir süre sonra, kaçınılmaz olan başlarına gelir ve militanlar manastırı basar. Keşişler pes etmese de artık aralarında anlaşmazlıklar vardır: bazıları kalmaya kararlıdır, bazıları gitmek ister. İnanç ve fanatizm hakkında ağırbaşlı bir başyapıt... .

Bilgi:Yapım: 2010 - Fransa  Tür: Dram, Tarih,  Süre: 120 dakika Yönetmen: Xavier Beauvois,  Oyuncular: Lambert Wilson, Sabrina Ouazani, Olivier Rabourdin, Michael Lonsdale, Roschdy Zem, Benhaïssa Ahouari, Abdelhafid Metalsi, Abdellah Moundy, Jean-marie Frin, Loïc Pichon, Farid Larbi, Jacques Herlin, Philippe Laudenbach, Olivier Perrier, Adel Bencherif,  Senaryo: Xavier Beauvois, Etienne Comar,  Yapımcı: Pascal Caucheteux, Etienne Comar,  Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Film Yorum:Güzel bir konu üzerine yapılmış güzel bir yapıt.Doğru taraftan bakıldığında çok güzel mesajlar veren bir yaşanmışlık içeriyor.Yalnız sabırsız insanların kesinlikle izlememelerini öneririm çünkü yavaş ilerleyen bir film :)

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.