Baş Melek Filmi Full izle


Konusu: Akademisyen ve Tarihçi olarak bilinen Fluke kelso, Rusya`nın birliğini istemek ve savunmakta olan bir adamdır.. Sovyetler birliğinde halk komseri olan Papu Papava sürpriz bir ziyaretle , Fluke Kelso`nun hayat akışı bir anda değişir.. Çünki Papaya ile birlikte gelen gizli sırlar .. Rusyada en iyi saklanan ve korunan , Çok önemli bilgilerden birinin gün yüzüne çıkmasına sebep olmaktadır .. Papava birzamanlar Stalin`in polis şefi Beria`ya korumalık yapmıştır , Beria öleceği gece Papava ile kısa bir konuşma yaparak gizli bir defterin kendi evinin bahçesinde gömülü olduğunu söylemiştir.. Papava Şef`in verdiği bilgileri Kelso`ya Anlatır ve kelso Bukadar gizli ve önemli bir defterin o bahçede durmasına dayanamaz Ve Hemen , Moskova`nın karanlık ve gizli bölgelerinde oturan şef`in kızını , Tüm gerçekleri ortaya çıkarabilmeleri için kendilerine yardım etmesi için yanlarına getirirler.. Fakat Sarfettikleri tüm bu çabalara rağmen , Papave ve Kelso kendilerini hiç unmadıkları bir kaosun içerisinde bulurlar.. .

Bilgi:ilmin Orjinal Adı: Baş Melek ~ Archangel İzle Yapım:2005 - İngiltere Tür:Dram, Romantik Gizem, Korku Süre:133 dakika Yönetmen:Jon Jones, Oyuncular:Daniel Craig, Gabriel Macht, Ekaterina Rednikova, Avtandil Makharadze, Aurelija Anuzhite, Ziedonis Lochmelis, Alexey Diakov, Anna Gerasimova, Tanya Moodie, Harry Ditson, Claudia Harrison, Lev Prygunov, Senaryo:Dick Clement, Ian La Frenais, Robert Harris, Senaryo (Kitap):Robert Harris,

Film Yorum:Kendini izlettirmeyi başarana bir mini-series olmuş.Dizi aslında kapital ve sosyalist sistemleri irdeleme üzerine kurulmuş.Bence bunu da yer yer başarmış.Ekaterina Rednikova'da bu diziden sonra ve Balalayka'dan sonra benim favori oyuncu listeme girdi.

Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.