Vicky Cristina Barcelona Filmi izle


Vicky Cristina Barcelona Türkçe Dublaj izle, barcelona bercelona izle
Vicky ve Christina (Scarlet Johansson) isimli iki bayan, yaz tatillerini İspanya’da geçirmek için Amerika’dan Barcelona’ya gelir. Vicky, evlenme hayalleri kuran ve bunun eşiğinde olan mütevazi birisi; Christina ise tam aksine özgürlüğü, istediği cinsel fantezileri yaşayacak birisi olarak tanımlayan ve ne aradığını tam olarak bilmeyen birisidir. İkili geçen zaman içinde ünlü bir sanatçı ve onun eşiyle (Penelope Cruz) tanışırlar. Bu dörtlü arasında çarpık ve karmaşık bir ilişki ağı oluşacaktır. Bu durum zaman içinde olumsuz sonuçlar doğurmaya başlar...iyi seyirler diliyoruz.. .

IMDB Puanı: 7.4/10 Yönetmen:Woody Allen Tür:Dram, Psikolojik, Romantik Senaryo:Woody Allen Yapımcı:Stephen Tenenbaum, Letty Aronson, Gareth Wiley Görüntü Yönetmeni:Javier Aguirresarobe Süre:1 saat 36 dk. Oyuncular Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Javier Bardem, Rebecca Hall, Patricia Clarkson Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.