Skyline Yukarıdakı Tehlike Film izle


Yukarıdaki Tehlike - Skyline 2010 Filmi Full izle,Yukarıdaki Tehlike - Skyline full izle,Yukarıdaki Tehlike - Skyline film izle,Yukarıdaki Tehlike - Skyline izle
Jarrod (Erıc Balfour) ve Elaine (Scottie Thompson) Jarrod’in en yakın arkadaşı olan Terry (Donald Faison) ve onun kız arkadaşı Candice (Brittany Daniel)’i ziyaret etmek ve doğum gününü kutlamak için Güney Kaliforniya’ya giderler. Gündoğumundan iki saat önce, bilinmeyen bir kaynaktan gelen unutulmaz ışık, insanların bugüne kadar bildikleri yaşamın sonu anlamına geliyordu. Onlar Terry’nin çatı katındaki evinin penceresinden olanları dehşet içinde izlerken, Los Angeles kentinin gökyüzünü kaplayan uzay gemisi şehirdeki insanları kendine doğru çekmekteydi. Şimdi, hayatta kalanlar, yollarına çıkan bütün insanları yok eden binlerce korkunç yaratığa görünmeden kaçmak zorundadır. Görünüşe göre ellerinde bulundurdukları yüksek teknoloji ile uzaylılar çok dayanıklı ve tahrip edilemezdirler. .

Yapım:2010 ~ ABD Tür:Bilim Kurgu, Gerilim Yönetmen:Greg Strause, Colin Strause Senaryo:Joshua Cordes, Liam O’donnell Yapımcı:Greg Strause, Colin Strause, Liam O’donnell, Kristian James Andresen Görüntü Yönetmeni:Michael Watson Müzik:Brian Tyler Gösterim Tarihi: 12 Kasım 2010 (Türkiye) Oyuncular Kate Mara, Brittany Daniel, Donald Faison, Eric Balfour, Onlineizleyin.Blogspot.Com, David Zayas, Neil Hopkins, Laz Alonso, Aneliese Roettger, Phet Mahathongdy, Tanya Newbould, Crystal Reed, J. Paul Boehmer, Pam Levin, Scottie Thompson, Tony Black Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Play Tuşuna Bastıktan Sonra Biraz Bekleyin Kesintisiz izleyin
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.