Promethea Yolculuğu - Tr Dublaj izle


Promethea Yolculuğu filmini full izle, Promethea Yolculuğu hd tek parça film izle, Promethea Yolculuğu seyret
Zorba kral ülkeyi demir yumrukla yönetmekte, halkını adeta inim inim inletmektedir Her şeye rağmen hâlâ bir umut vardır Zira kehanete göre halkın içinden bir kahraman çıkacak, Kral’a meydan okuyacak ve insanlarını Promethea’nın vaat edilen topraklarına götürecektir Sonunda o gün gelir Halkın kurtarıcısı olacak çocuk büyür ve Kral’a savaş ilan eder..

Yapım:2010 – ABD Tür: Fantastik,Aksiyon,Macera Süre:120 dakika Yönetmen: Dan Garcia,Oyuncular:Billy Zane, Jessica Heap, Louis Herthum, Drew Rin Varick, Judy Henderson, Natacha Itzel, James Dumont, Jerry Katz, Yapımcı: Deidre Lacasse, Michael Thompson, Dan Garcia,

Tek Parça (Otomatik Geçiş)

Not: Bu Alternatifde Partlar arası geçiş otomatiktir.Yapmanız gereken tek şey Play tuşuna basmak ve filmi izlemek.

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.