Musallat Filmi Yerli Korku Filmi Full izle

Musallat Filmi Yerli Korku Filmi Full izle

Konusu: Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Suat ve Nurcan, yaşadıkları köyde mutlu bir yaşam sürmektedirler. Herkesin gıpta ile izledikleri aşklarını artık evlilikle taçlandırma zamanları gelmiştir. Fakat mutlu çiftin bu kararı alması ile başlarına büyük bir bela musallat olur. Başka dünyalardan gelen bir varlık, çevrelerinde açıklaması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir. Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi huzur dolu değildir. Gen filminin senaristlerinden olan Alper Mestçi'nin ilk filmi olan Musallat, Mia Film'den Banu Akdeniz ve yapım ortağı Murat Toktamışoğlu'nun yapımcılığında, genç bir oyuncu kadrosuna sahip... .

Bilgi:Tür : Korku Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007 Yönetmen : Alper Mestçi Senaryo : Alper Mestçi Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran Müzik : Reşit Özdamla Yapım : 2007, Türkiye Oyuncular Burak Özçivit , Biğkem Karavus , Kurtuluş Şakirağaoğlu

Film Yorum:Şu türk korku filmleri dini inançlardan alıntı ile yapıldığı için gerçekten çok etkileyici oluyor. bunu her zaman derim.. film son derece etkileyici..

Seçenek 2
Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.