Melankolik Full izle Alt Yazılı


Melankolik izle, Melancholia Filmini izle, Melankolik Tek Part izle, Melancholia Online izle, Melankolik Full Filmini izle, Melankolik Türkçe Dublaj izle, Melancholia Filmi Full izle
Melancholia, dünyanın sonunda başlıyor. diye nitelendiriyor filmi Lars Von Trier.Filmin konusunun ne olduğunu söyleyebilirim ama nasıl ve niye yaptığımı söyleyemem. Böylece oturup filme kadar komplo teorileri kuracaksınız. Bir planım var ve bu planı asla anlamayacaksınız diye de ekliyor üstüne. Konusu hakkında ise şunları söylüyor : Bir düğün ve melankoli var. İki kız kardeş (Kirsten Dunst ve Charlotte Gainsbourg) hakkında psikolojik bir felaket filmi. Melankolik kardeş, kaya gibi sakin, karanlık dünyasına baktığınızda kaderi bekler gibi davranıyor. Diğer kız kardeş ise giderek panik yapıyor. .

Yapım: 2011 Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Psikolojik Senaryo: Lars von Trier Yönetmen: Lars von Trier Oyuncular Kirsten Dunst, John Hurt, Kiefer Sutherland, Alexander Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, Udo Kier, Brady Corbet, Stellan Skarsgaard, Deborah Fronko, Alexander Skarsgaard, Jesper Christensen Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...













Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.