Karga Filmi izle The Crow izle


Karga The Crow 1994 Divx Türkçe Dublaj filmi indirmeden izle,Karga The Crow 1994 Divx Türkçe Dublaj filmini online izle,Karga The Crow
Konusu: Müzisyen Eric Draven ve nişanlısı Shelly, düğünlerinin arifesinde Top Dollar isimli berbat tipin başını çektiği serseri çetesi tarafından saldırıya uğrar ve katledilirler. Bir yıl sonra Eric’in mezarını ziyaret eden bir karga, genç adamın intikamcı bir ruh olarak ölümden dönüşünün de simgesi olacaktır. Alınacak intikamlar, verilecek dersler vardır… James O’Barr’ın 90′ların başında epey popüler olan gotik çizgi romanı The Crow’u beyazperdeye taşıma şansı, ileride haklı bir isim yapacak olan Alex Proyas’a da ilk uzun metrajını gerçekleştirme vesilesi olarak geri dönüyor. Filmin başrolündeki (Bruce Lee’nin oğlu) Brandon Lee’nin çekimlerin bitmesine günler kala, yanlış doldurulmuş bir silah yüzünden sette ölmesi de, unutulmayacak trajik anlardandır… .

Bilgi: Tür : Aksiyon , Fantastik , Gerilim , Çizgi Roman Yönetmen : Alex Proyas Senaryo : David J. Schow , John Shirley , James O’Barr (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Dariusz Wolski Müzik : Graeme Revell Yapım : 1994, ABD , 102 dk. Oyuncular : Brandon Lee (Eric Draven) , Rochelle Davis (Sarah) , Ernie Hudson (Çavuş Albrecht) , Michael Wincott (Top Dollar) , Bai Ling (Myca) , Sofia Shinas (Shelly Webster) , Anna Thomson (Darla) , David Patrick Kelly (T-Bird) , Angel David (Skank) , Laurence Mason (Tin Tin) , Michael Massee (Funboy)

Film Yorum: Bu filmin bende çok mistik bir etkisi var, filmin bence en etkileyici yanı ışıkları, karanlık ortamı, Karga simgesi, atmosferi, müzikleri, Lee ve Wincott un oyunculuğu. Konu aslında daha güzel eklemelerle genişletilebilirmiş. Sadece intikama gezmek değilde Karga dahada ön plana çıkaılabilirmiş, vurdu kırdı sahnelere fazla yüklenilmiş, çok güçlü olması gereken bir seneryo zayıf bırakılmış. Ama hepsi bir yana ışık kullanımı, atmosfer, duman kullanımı, müzikler ve oyunculuklar çok güzel, özellikle Lee ile ilgili olan çekimler bir tablo gibi. Film çok süper değil ama başarılı ve izlenebilecek güzellikte. Karga iyi düşünülmüş.

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.