İrlandalı 2011 Türkçe Dublaj izle


İrlandalı - The Guard izle Türkçe Dublaj Tek Parça,irlandalı 2011 izle,irlandalı türkçe dublaj izle,irlandalı hd izle,The Guard türkçe izle,The Guard tek parça izle
Konusu: Alışılmışın dışında, aykırı ve agresif kişiliğe sahip bir İrlanda polisi olan Çavuş Gerry Boyle (Brendan Gleeson) ile gergin FBI ajanı Wendell Everett (Don Cheadle) uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı zincirini araştırmak için birlik olur.Güzel bir komedi filmi bizleri bekliyor.İyi seyirler dileriz. .

IMDB.Com Puanı ► 7.1/10 Yapım Yılı Ülke 2011 İrlanda Tür Komedi Yönetmen: John Michael McDonagh Senaryo : John Michael McDonagh Oyuncular: Brendan Gleeson, Don Cheadle ve Mark Strong Süre 90 Dakika Filmin Özeti Alışılmışın dışında, aykırı ve agresif kişiliğe sahip bir İrlanda polisi olan Çavuş Gerry Boyle (Brendan Gleeson) ile gergin FBI ajanı Wendell Everett (Don Cheadle) uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı zincirini araştırmak için birlik olur. Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

PLAYA TIKLAYIP KISA BİR SÜRE BEKLEYİN KEYİFLE İZLEYİN.
Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.