Hayalet Yazar 2010 Tr Dublaj izle


Hayalet Yazar seyret, Hayalet Yazar online izle, Hayalet Yazar Türkçe Dublaj izle, Hayalet Yazar indir.
Roman Polanski’nin yazıp yönettiği Hayalet Yazar adlı filmde, İngiltere’de bir süre başbakanlık yapmış olan eski bir siyasetçi, geçmişte yaşadığı anıları yazması için bir yazarla anlaşır.Geçmişinde sır gibi sakladığı gerçekleri anlatmaya karar veren politikacı, hayatını riske attığının farkındadır.Kendisine anlatılan devlet sırlarını öğrenmeye başlayan yazar, her ne olursa olsun, emekli bir siyasetçinin anlattıklarını kaleme almaktadır.Hem yazar hem de politikacının hayatları pahasına, gizlenen gerçekleri günyüzüne çıkarma çabalarını izleyebileceğiniz filmde, Ewan McGregor ve Pierce Brosnan gibi bilindik oyuncular rol alıyor.

Yapım:2010 ~ Almanya, Fransa, İngiltereTür: Dram, Gerilim, GizemYönetmen:Roman PolanskiSenaryo:Roman Polanski, Robert HarrisSenaryo (Kitap):Robert HarrisYapımcı:Robert Benmussa, Alain SardeGörüntü Yönetmeni:Pawel EdelmanMüzik:Alexandre DesplatSüre:2 saat 8 dk

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.