Black Film izle Siyah Filmi Full izle

Black Film izle Siyah Filmi Full izle

Konusu: Michellle, doğuştan görme ve işitme engelli bir kızdır. Ailesinin bu durumu içselleştirmesi sonucu dış dünyaya hiç bir zaman açılmamış ve bu durumun aksine bir girişimde bulunulmamıştır. Yeni öğretmeni ise ona daha farklı yaklaşımlarda bulunacak ve hayatta her şeyin bitmediğini göstermeye çalışacaktır. Zamanla yetenekleri ortaya çıkacak kız için zorlukları aşmak yaşama amacı haline gelir... 2005 Hindistan yapımı bir film olan Black, tüm film izleyenlerin tek konuda hemfikir oldukları bir yapım: “Ağlamak”.. İstisnasız herkesi ağlatabilecek bir potansiyelde olduğu söylenen ve dramı abartmadan yansıtan film .

Bilgi:IMDB Puanı: 8.0/10 Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali Tür: Dram Müzik: Monty Süre: 2 saat 2 dk. Oyuncular Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan,Nandana Sen, Ayesha Kapoor, Arif Shah Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Film Yorum:Dogustan kör ve sağır olan bir Kızın hayatını anlatıyor.Onun karanlık ve hırçın dünyası 8 yaşında bir öğretmenle değişiyor. Tüm yolları deneyen aile en son umut olarak Michelle ye ögretmenlikyapmasi icin Sahai adli kisiye teklif gönderiyorlar. Tüm ömrünü bu kiza adayan ögretmenin tek hayali onu üniversite mezunu yapabilmek.

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.