Bir Zamanlar Anadoluda Filmi izle


Bir Zamanlar Anadoluda filmini izle, Bir Zamanlar Anadoluda Türk Filmini Online izleyin, Bir Zamanlar Anadoluda full online seyret, Bir Zamanlar Anadoluda filmi online izle, Bir Zamanlar Anadoluda Türk sinema, Bir Zamanlar Anadoluda filmi, Bir Zamanlar Anadoluda filmini indirmeden izle, Bir Zamanlar Anadoluda Türk Filmi seyret, Yerli Bir Zamanlar Anadoluda Filmini bedava izle, Film Bir Zamanlar Anadoluda
Taşrada işlenen bir cinayet sonucu savcı Nusret ve doktor olay yerine doğru yol almaya başlar. Onlara eşlik eden komiser ve güvenlik görevlilerinin de olduğu grup Anadolu’nun bozkırında ilerler. Her geçtikleri tepe yeni bir umut gibi görünür fakat Anadolu’nun taşrasında hayatlar tekdüzedir; tepelerin ardında yeni şeyler yoktur. 2011 yılında Cannes Film Festivalinde “özel jüri ödülü”ne layık görülen film, Asya Pasifik Festivaliyle birlikte 5 yerde ödüle layık görüldü. Nuri Bilge Ceylan’ın, kimilerine oldukça sıradan gelen ve kimilerine göre yaşamsal bir dramı en sade diliyle aktardığı söylenen film..iyi seyirler diliyoruz.. .

IMDB Puanı 8.5/10 Yapım: 2011 - Türkiye Tür:Dram, Psikolojik Yönetmen:Nuri Bilge Ceylan Senaryo:Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal Senaryo (Kitap):Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal, Yapımcı:Zeynep Özbatur Süre:157 dk. Oyuncular Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Taner Birsel, Cansu Demirci, Ercan Kesal, Nihan Okutucu, Kubilay Tunçer, Murat Kılıç, Fevzi Müftüoğlu, Ufuk Karali, Mehmet Eren Topçak, Turgay Kürkçü, Celal Acaralp, Mehmet öztürk, Fatih Ereli, Hüseyin Bekeç, Uğur Aslanoğlu, Şafak Karali, Muhammet Uzuner, Aziz İzzet Biçici, Ipek Ayaz, Burhan Yıldız, Erol Erarslan, Salih ünal Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.