Balta Tr Dublaj Full izle


Hatchet izle, Balta Filmini izle, Balta Tek Part izle, Balta Online izle, Hatchet Full Filmini izle, Hatchet Türkçe Dublaj izle, Hatchet Filmi Full izle, Hatchet Online izleyin, Balta Online Seyret, Balta Filmi, Ben Bir Babayım indirmeden izle, Balta Filmi Seyret, Balta Fragman, Hatchet Filmini Bedava izle, Balta Hd izle
Mmotley crew hayranı turistler bölgenin efsane olmuş adam Victor Crowley hakkında bilgi edinmek için gemi turuna katılırlar..Bu adam kendi babası tarafında bir balta ile trajik bir şekilde öldürülmüştür..Fakat bulundukları gemi batar ve bu hayalet hikayesi gerçek bir hale dönüşmeye başlar. Grup umutsuz bir şekilde bu bataklıktan kurtulmaya çalışırlar…tabiki tek parça halinde….

IMDB Puanı: 5.7/10 Yapım: 2006 Tür: Gerilim, Komedi Çekildiği Ülke: Amerika Yönetmen: Adam Green Yapımcı: Scott Altomare Senaryo: Adam Green Süre: 1:24 Dakika Oyuncular Robert Englund, Tony Todd, Tamara Feldman, Joel Moore, Kane Hodder, Mercedes McNab, Joshua Leonard,Joleigh Fioreavanti, Patrika Darbo, Jim Permatteo, Parry Shen, Richard Riehle, Deon Richmond, Joel Murray Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.