Kadının Fendi Tr Dublaj Full izle


Made in Dagenham filmi izle,Made in Dagenham türkçe izle,Made in Dagenham hd izle,Kadının fendi türkçe dublaj izle,Kadının fendi tek parça izle
Bir Ford üretim fabrikasında çalışmakta olan kadınların ise eşitlik için başlatmış oldukları direniş, kısa süre içerisinde tüm ülkeye yayılarak dev bir ayaklanmaya dönüşmüştür. Fabrika ve mutfak arasında geçmekte olan hayatlarını cinsel ayrımcılığa karşı, erkeklerle eşit kazanç ve haklar elde etmek üzere giriştikleri mücadelede patronlarına, kocalarına, devlete ve hatta bir zihniyete karşı durmak zorunda kalıyorlar. . ..

IMDB Puanı: 7.1/10 Yapım Yılı ve Yeri : 2010 \ İngiltere Türü: Dram, Komedi Yönetmeni: Nigel Cole Oyuncuları: Rosamund Pike, Bob Hoskins, Miranda Richardson, Sally Hawkins, Daniel Mays, Richard Schiff, Matt King, Angus Barnett, Robbie Kay, Birgitta Bernhard, Joseph Mawle, Karen Seacombe Senaryo: Billy ıvory Yapımcı: Stephen Woolley, Tim Haslam, Elizabeth Karlsen, Laurie Borg Görüntü Yönetmeni: John De Borman Müzik: David Arnold Süre : 113 DK Filmciniz.Biz Keyifli Seyirler Diler...

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.