Big Fan - Fanatik Tr Dublaj izle


big fan izle Fanatik filmini izle, Fanatik 2009 film izle, Fanatik türkçe dublaj izle, Fanatik filmi direk izle Filmin Orjinal İsmi: Fanatik: Big Fan 2009
Aslında film futbol fanatikliğine dalmış orta yaştaki bir kişinin fanatizminin boyutunu anlatması açısından yeterli bir film.. filmciniz.biz Ama Türk izleyicisine pek birşey vermeyen/vermeyecek bir film. Yıllardır filmlerde amerikan futbolunu gösterirler ne olduğunu anlayan varsa beri gelsin.. futbol fanatiklerinin bile izleyeceği bir film olmasının ötesinde.. basit bir yapım.. 3/10 ... imdb de ki puanın yüksek olmasını kesinlikle fanatik kullanıcıların oyları olduğunu düşünüyorum..

Yapım: 2009 - ABD Tür: Dram, Komedi, Suç, Süre: 102 dakika Yönetmen: Robert D. Siegel, Oyuncular: Michael Rapaport, Patton Oswalt, Jonathan Hamm, Joe Garden, Joe Caniano, Polly Humphreys, Bobby Rickert, Gino Cafarelli, Matt Servitto, Kevin Corrigan, Marcia Jean Kurtz, Sidné Anderson, Serafina Fiore, Senaryo: Robert D. Siegel, Senaryo (Kitap): - Yapımcı: Elan Bogarin, Jean Kouremetis,

Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.