Veda Filmi izle Yerli Film Full izle

Veda Filmi izle Yerli Film Full izle

Konusu: Filmin Konusu: Atatürk ve Salih Bozok'un Selanik'te çocuklukta başlayan arkadaşlıkları önce silah arkadaşlığına, sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü. Veda, Salih Bozok'un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk'ün hayatının dönüm noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikayesi... .

Bilgi:Tür : Dram / Tarihi Yapım: Kamera Film, 2010, Türkiye Yönetmen/Senaryo/Müzik : Zülfü Livaneli Oyuncular: Sinan Tuzcu (M.K.Atatürk , Serhat Mustafa Kılıç (Salih Bozok) , Dolunay Soysert (Zübeyde hanım), Özge Özpirinçci (Fikriye hanım) , Ezgi Mola (Latife hanım), Burhan Güven (M.K.Atatürk 54 yaş), Fikret Kağan Olcay (M.K.Atatürk 6-7 yaş), Bartunç Akbaba (M.K.Atatürk 13-17), Kenan Bal (Lise Müdürü), Sunay Akın (Kazım Karabekir), Melahet Abbasova (Makbule hanım), Kaya Akkaya (Nuri Conker), Ayhan Aktaş (Muzaffer Bozok) ve başqaları... Görüntü Yönetmeni : Peter Steguer Yapımcı: Tibet Kaan Demirtaş, Özkan İpek, Sevda Kaygısız Filmin süresi: 1 saat 50 dak. Gösterim Tarihi : 26 Şubat 2010

Film Yorum:Atatürk'ün okuduğu okullar dayısının yanına gitmesi 31 mart ayaklanması kuvay-i milliye yaptığı inkılaplar gibi şeyleri azıcık bir Çanakkale Savaşı gösterilerek es geçilmiş Atatürk'ün aşk hayatını anlatan bir film olmuş daha güzel olabilirdi.Mesela ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum sözüne yer verilebilirdi. 6/10

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.