Tuzak The Trap Filmi izle Tr Dublaj


Tuzak Full izle (The Trap – Klopka) izle · Tuzak (The Trap – filmi izle Klopka)
Çocuğunuzun hayatı için ne kadar ileri gitmeyi göze alabilirsiniz?Mladen ve Marija’nn mutlu bir evliliği vardır, oğulları Nemanja’yı ise herşeyden çok sevmektedirler. Ancak Nemanja birgün ansızın kriz geçirir ve tetkiklerde oğlanın nadir görülen bir kalp rahatsızlığı ortaya çıkar. Tek çözüm yurtdışında ameliyattır, fakat ne ailenin ne de arkadaşlarının bu kadar parası yoktur. Tek çareyi gazeteye ilan vererek yardım istemekte gören çift çok garip bir teklifle karşılaşır. Birisi tüm ameliyat masraflarını üstlenecektir, ancak karşılığında birini öldürmeleri gerekmektedir...

Yapım: 2007 - Sırbistan Tür: Dram, Gerilim, Polisiye, Süre: 106 dakika Yönetmen: Srdjan Golubovic, Oyuncular: Dejan Cukic, Miki Manojlovic, Natasa Ninkovic, Marko Djurovic, Boris Isakovic, Bogdan Diklic, Nebojsa Glogovac, Mladen Nelevic, Vuk Kostic, Anica Dobra, Senaryo: Melina Pota Koljevic, Srdjan Koljevic, Yapımcı: László Kántor, Maksa Catovic,

"Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.