Çok Gürültülü ve Çok Yakın Full izle Tom Hanks Filmi

Çok Gürültülü ve Çok Yakın Full izle

Konusu: Oskar (Thomas Horn) dokuz yaşlarında, zeki, meraklı ve keşfetme düşkünü bir çocuktur. Babası (Tom Hanks),11 Eylül saldırısında hayatını kaybedince, Oskar depresyonun eşiğindeki annesi (Sandra Bullock) gibi mutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmaktansa, babasının New York şehrinde kendisi için bıraktığı bir iz, gizemli bir ip ucu aramaya başlar. Elinde sadece dolaptan çıkan bir anahtar ve keşfetme azmi vardır. Babasını kaybetmiş olmasının acısını, hiç bilmediği hayatları yeniden öğrenerek başka bir boyuta taşır... Okuyucu, Saatler gibi oldukça başarılı uyarlamaların yönetmeni olarak tanıdığımız yapımcı ve yönetmen Stephen Daldry'nin imza attığı yapımın senaryosunu ise 1994'te Forrest Gump filminin senaryosu ile uyarlama dalında Oscar alan Eric Roth, yazar Jonathan Safran Foer'ın aynı adlı romanından uyarladı. .

Bilgi:Puanı 7.9/10 Toplam Oy: 70 kişi oy verdi Yapım: 2012 - ABD, Tür: Dram Yönetmen: Stephen Daldry, Oyuncular: Tom Hanks, Sandra Bullock, John Goodman, James Gandolfini, Max von Sydow, Jeffrey Wright, Viola Davis, Julianna Rose Mauriello, Loukas Papas, Summer Valentine, Jenson Smith, Matthew Broadley, Gina Varvaro, Thomas Horn, Reagan Leonard, Autumn Dornfeld, Brandi Antoinette Briggs, Clayton James Mackay, Gil O\'brien, Dennis Hearn, Tristan Comeau, Samuel Caruana, Zendaya Coleman, Chloe Roe, Carmen M. Herlihy, Eva Kaminsky, Adrian Martinez, Kevin Cannon, Marty Krzywonos, Whitney Wilcox, Steven Weisz, Everett Wong, Henry Morales-ballet, Zoe Caldwell,

Film Yorum:Film gerçekten muhteşem,harika,süper.Ben çok beğendim filmi.Bir çocuğun psikolojisi ancak bu kadar iyi anlatılabilir.Film 11 Eylül saldırılarını anlatmıyor,bu yüzden önyargılı bakmayın filme.Ayrıca Oskar'ı canlandıran çocukta iyi performans sergilemiş.Diğer oyuncularda çok iyi Max von Sydow gerçekte çook iyi oynamış.Kesinlikle izleyin bu filmi.(: 10/10

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.