Polis – Polisse Full izle Polis Film izle

Polis – Polisse Full izle Vizyon Film izle

Konusu: Paris Çocuk Koruma Biriminde çalışan Chrys, Nadine, Iris ve Fred’in hem kendi sorunlarıyla hem de pedofili gibi suçları araştırmaları sürecini işliyor. Fotoğrafçı Melissa da İçişleri Bakanlığı tarafından bu birimi gözlemlemek için ekibe dahil edilir ve toplumun kabuslarını birinci elden gözleme imkanı izleyiciye sunulur. Çocuklarına kötü davranan ebeveynler, yabancılaşmış ve toplumdan kopmuş çocuklar ve daha akla gelmeyen birçok trajediyle karşı karşıya kalan çocuklar, film boyunca Maïwenn’in kamerasından gözler önüne seriliyor. .

Bilgi:IMDB Puanı: 7.3 Yapım: 2011 – Fransa Tür: Dram Süre: 127 dakika Yönetmen: Maïwenn Le Besco Oyuncular: Riccardo Scamarcio, Nicolas Duvauchelle, Sandrine Kiberlain, Joey Starr, Marina Foïs, Karole Rocher, Frédéric Pierrot, Karin Viard, Arnaud Henriet, Louis-Do de Lencquesaing, Emmanuelle Bercot, Wladimir Yordanoff Müzisyen : Gabriel Yared

Film Yorum:Aslında bu film için söylenebilecek pek söz yok. Sözler boğazımda düğümleniyor. Her şey bir kenara, ne filmin kalitesi veya kalitesizliği burada önemli değil. Burada konunun gerçek olması ve bu tür hasta insanların olması. Hemde çok fazla olmaları. Bu durum gerçekten utanç verici ve üzücü. O çocuklara yapılan cinsel, olumsuz ve kötü davranışlar insanların artık bozulduğuna, çocuğa bile ilgi duyacak kadar o derece pisliğe batanları anlatıyor.. Son olarak izlenmesini tavsiye ederim. Gerçekler bu filmde başrolde..

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.