Bir Mafya Hikayesi izle Les Lyonnais Full izle

Bir Mafya Hikayesi izle full izle Les Lyonnais izle

Konusu: Fakir bir çingene kampında büyüdükten sonra Edmond Vidal yani Momon, kökenlerine bitmek tükenmez saygı ve sadakat duyduğu aile duygusunu devam ettirmiştir... En önemlisi, kiraz çaldıkları için ilk hapishane hayatını onunla keşfettiği, Serge Suttel ile arkadaş kalmıştır. Onların ikiside kaçınılmaz olarak organize suça dahil olurlar... Kurdukları ekip, Ganf Des Lyonnais, onları 1970'lerin en ünlü silahlı soyguncular yapmıştır. Onların karşı konulamaz yükselişi muhteşem bir tutuklama ile 1974 yılında sona ermiştir. Bugünse altmış yaşlarındaki Mamon, hayatının bu bölümünü unutmak istemektedir.. O ''işinden'' emekli olunca huzuru bulmuştur. O, eşi Janou, çocukları ve torunlarıyla ilgilenir ve onların hepsi açık görüşlü ve iyilik dolu basit ve evrensel değerleri olan bu adama büyük saygı duyarlar. Ama sonra, onun geçmişinde olduğunu göz ardı ettiği Serge Suttel, bu resmin içine geri döner.. ve filmimiz şekillenir.. iyi seyirler diliyoruz.. .

Bilgi:IMDB Puanı 6.8/10 Yapım:2011 - Fransa, Belçika Tür:Dram, Korku Yönetmen:Olivier Marchal Görüntü Yönetmeni:Denis Rouden Senaryo:Olivier Marchal Yapımcı:Gilles Waterkeyn, David Giordano, Adrian Politowski, Nadia Khamlichi, Jeremy Burdek, Jean-Baptiste Dupont, Cyril Colbeau-Justin Süre:102 dk. Oyuncular Tchéky Karyo, Daniel Duval, Valeria Cavalli, Gérard Lanvin, Francis Renaud, Olivier Rabourdin, Lionnel Astier, Dimitri Storoge, Filmciniz.biz, François Levantal, Nicolas Gerout, Estelle Skornik, Patrick Catalifo

Aslında fena bir film değil konusunu okudugum itibariyle izlenmesi gerek. puanı çok düşük geldi bana anlamadım bu site gerçekten ilginç sıradan korku filmleri 5.5 6.5 hatta 7.5 alırken bu film 4.4 te kalmıs... Cidden enteresan

Seçenek 2
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.