Yangın Var Full izle Yerli Film

Yangın Var Full izle Yerli Film

Konusu: İtfaiye kamyonları bozulan Karadenizli Çayırbağı beldesine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bir itfaiye aracı hibe eder. Karadenizli Koşman itfaiye arabasını teslim almak için hayatında ilk kez Diyarbakır’a ayak basar. Koşman, Diyarbakır’ın zenginliğini görür, Diyarbakır’a ve yaşayan halkına olan tüm algısı alt üst olur. Dönüş yolculuğu sırasında yanında gizemli bir misafir, dışarıda olağanüstü bir doğa, önünde uzun bir yol ve sıra dışı bir macera vardır. Aşk, hüzün ve kahkaha dolu 1.200 kilometrelik yolculuk Koşman ve Diyarbakır’dan kendisine katılan Asya’nın bütün hayatını değiştirir. .

Bilgi:Tür: Aile, Komedi, Romantik, Süre: 86 dakika Yönetmen: Murat Saraçoğlu, Oyuncular: Erkan Can, Şerif Sezer, Metin Yıldız, Yavuz Bingöl, Nesrin Cevadzade, Gafur Uzuner, Reha Özcan, mirgün cabas, Hakan Karsak, Osman Sonant, Görüntü Y.: Gökhan Atılmış, Senaryo: Koray çalışkan, Murat Batgi,

Film Yorum:Bence oldukça eğlenceli ve güzel bir yapım olmuş. İzlenilmesini kesinlikle tavsiye ederim. Nesrin Cevadzade benimde oldukça hoşuma giden bir oyunculuk yapmış. Dram Komedi yeri geldiğinde de oldukça güzel mesajlar veren bir yapım olmuş. Ön yargıları kıralım arkadaşlar. Ön yargıyla hiç bi yere varamazsınız. İzleyen bişey kaybetmez memnun kalacağından eminim. Puanım 7.5

Share this article :
Etiketler: , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.