Labirent Filmi Full izle Meltem Cumbul

Labirent

Konusu: Ülkenin en dikkat çekici şehri İstanbul'da, günün en işlek saatlerinden birinde büyük bir bomba patlar. 35'i yabancı 95 kişi hayatını kaybeder. Aralarında İngiliz ve Amerikan vatandaşları da olunca bu büyük eylem Türkiye'den Londra'ya ve Washington'a şok etkisi yapar. Yeni ortaya çıkan bir terör örgütü saldırıyı üstlenir. Türk İstihbaratı, Orta Doğu'yu kaosa sürükleyecek ikinci ve daha büyük bir saldırıyı önlemek amacıyla Labirent kod adlı bir operasyon başlatır. Türkiye artık teröristlerin ve Türk, Amerikan ve İngiliz istihbarat teşkilatlarının savaş mekanına dönüşür. İstanbul'dan Mardin'e, Frankfurt'tan Kuzey Irak'a uzanan coğrafyada bu mücadele, herkes açısından farklı anlamlar taşımaktadır. Türk İstihbarat'ının iki önemli ismi Fikret ve Reyhan bir yandan bu ciddi görevde beraber yer alırken, diğer yandan da yaşadıkları ortak zorluklara göğüs gereceklerdir... .

Bilgi:Tür:Aksiyon, Casusluk, Polisiye Yönetmen:Tolga Örnek Senaryo:Tolga Örnek Süre:123 dk. Oyuncular Meltem Cumbul, Melike Güner, Timuçin Esen, Rıza Kocaoğlu, Umut Kurt, Sarp Akkaya, Ozan Bilen, Altan Gördüm, Cem Bender, , Mert Anne Mcclain, Çınar nejat, Erdal Küçükkömürcü

Film Yorum:Labirent, İstanbul'da büyük bir terörist eylem hazırlığındaki yeni bir grubu ortaya çıkartıp engellemeye çalışan istihbarat görevlilerinin öyküsünü anlatan bir polisiye drama.Sürprizleri olmayan, beklendiği gibi ilerleyen bir film Labirent. Politik tarafı biraz kof. Ancak derdi de karakterleri iyi çizilmiş, yeterince yerlileştirilebilmiş, düzgün bir polisiye aksiyon olmaktan fazlası değil. Bunu da başarıyor

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.