Zor Karar hd donmadan izle


Zor Karar – Bangkok Dangerous İzle , Zor Karar – Bangkok Dangerous Direk İzle , Zor Karar – Bangkok Dangerous Online İzle , Zor Karar – Bangkok Dangerous Full İzle , Zor Karar – Bangkok Dangerous HD İzle
Filmin Orjinal Adı:Zor Karar – Bangkok Dangerous İzle
Tür:Aksiyon-Gerilim-Suç
Yapım:2008-ABD 
Yönetmen: Oxide Pang Chun – Danny Pang
Oyuncular: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung
Film Konusu: Kiralık katil olan Joe, suç örgütü reisi Surat tarafından Bangkok’ta bulunan 4 düşmanını öldürmek için tutulmuştur. Bangkok’u tanımayan Joe kendisine rehberlik etmesi için Kong isimli bir dolandırıcıyı işe alır. Görevini tamamladıktan sonra Kong’uda öldürüp yoluna devam edecektir. Bu ikili arasında gelişen ilişki Joe’yu zor durumda bırakacaktır. Ve aşk sağır-dilsiz olarak Bangkok’ta  O’nu beklemektedir.
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.