Başka Bir Sessizlik hd izle

Başka Bir Sessizlik – Another Silence İzle , Başka Bir Sessizlik – Another Silence Direk İzle , Başka Bir Sessizlik – Another Silence Online İzle , Başka Bir Sessizlik – Another Silence Full İzle , Başka Bir Sessizlik – Another Silence HD İzle
Filmin Orjinal Adı:Başka Bir Sessizlik – Another Silence İzle
Tür:Dram, Romantik
Yapım:2011-Fransa-Arjantin-Kanada
Yönetmen: Santiago Amigorena 
Oyuncular: Marie-Josée Croze,Benz Antoine,Amber Goldfarb
Film Konusu: Bir kadın polisin intikamını almak üzere kendi sınırlarının ve ülke sınırlarını geçişini konu almak olan film, son derece etkileyici. Gerçekliği ile izleyicileri  kavrayan senaryosu ile sıra dışı bir yapım. İyi seyirler..
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.