İnanılmaz Örümcek Adam izle

İnanılmaz Örümcek Adam – The Amazing Spider Man İzle , İnanılmaz Örümcek Adam – The Amazing Spider ManDirek İzle , İnanılmaz Örümcek Adam – The Amazing Spider ManOnline İzle , İnanılmaz Örümcek Adam – The Amazing Spider Man Full İzle , İnanılmaz Örümcek Adam – The Amazing Spider Man HD İzle
Filmin Orjinal Adı:İnanılmaz Örümcek Adam – The Amazing Spider Man İzle
Yapım: 2012 – ABD,
Tür: 3 Boyutlu, Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Macera, Suç
Süre: 136 dakika
Yönetmen: Marc Webb,
Oyuncular: Emma Stone, Andrew Garfield, Stan Lee, Sally Field, Chris Zylka, Martin Sheen, Rhys Ifans, Embeth Davidtz, Denis Leary, Irrfan Khan,
Görüntü Y.: Peter Deming,
Senaryo: Stan Lee, Gary Ross, James Vanderbilt, Steve Ditko, David Lindsay-abaire,
Senaryo (Kitap):
Stan Lee,
Yapımcı: Tobey Maguire, Stan Lee, Sam Raimi, Avi Arad, Laura Ziskin, Todd Black, Grant Curtis,
Konusu:Peter Parker gerçek ailesi tarafından terk edilmiş dayısı ve yengesinin büyüttüğü dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı “ben kimim?, nereye aitim?” sorunları daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy’ye kör kütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık hiçbir şey Peter Parker eskisi gibi olmayacaktır… İyi seyirler..
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.