Avrupa Muhabbeti Sansürsüz Full izle

 Avrupa Muhabbeti Sansürsüz Full izle

Konusu: Matt Damon sadece partideki şarkıyı söylüyor, rolü kısa. Ama parti de, şarkı da, şarkının anlamı da müthiş olmuş. Scotty internetten yazıştığı Alman kızı bulmak için Almanya’ya gitmeye karar veriyor ve böylece Avrupa gezileri başlamış oluyor. Manchester United taraftarları, çıplaklar kampı, gece kulüpleri ve daha birçok şey filme renk katmış. Amsterdam, Bratislava, Londra, Paris, Roma, Berlin gibi şehirleri göreceksiniz. Vatikan’daki olaylarda zaten fazlasıyla gülersiniz. Tabi ki çoğu gençlik filminde olduğu gibi, bu filmde de cinsellik ve erotizm olduğunu söylemeliyim. Avrupa nasıl gezilir, macera nasıl yaşanır izleyin görün. Oyuncular, ortam, şehirler, mekanlar, eğlence, komedi, espriler, her şey güzel. Gülmek ve eğlenmek isteyenlere tavsiyemdir, gençlik filmi sevenler kaçırmasın. .

Bilgi:IMDB Puanı: 6.5 Sinemalar Puanı: 8.6 Yapım: 2004, ABD Tür: Gençlik, Komedi Süre: 90 Dakika Yönetmen: Jeff Schaffer Oyuncular: Bruce Fulford, Cathy Meils, Jacob Pitts, Jakki Degg, Kristin Kreuk, Lenka Vomocilova, Matt Damon, Michelle Trachtenberg, Molly Schade, Nial ıskhakov, Scott Mechlowicz, Travis Wester Görüntü Yönetmeni: David Eggby Senaryo: Alec Berg, David Mandel, Jeff Schaffer

Film Yorum:İnternette yazıştığı Alman arkadaşını ismini yanlış okuduğu için Mike sanan, fakat daha sonra onun Mika adında çok güzel bir kız olduğunu öğrenen Scott’ın; onu erkek zannedip e-mailini bloklamasından sonra, Mika’yı bulmak için Avrupa’ya yolculuk yapma kararı alması ile bütün macera başlar.

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.