Kayıp Müfreze - The Lost Battalion Savaş Filmi izle

Kayip Müfreze - The Lost Battalion Savaş Filmi izle

Konusu: Dünya Savaşı'nın sonuna doğru Binbaşı Charles Whittlesey'in müfrezesine stratejik önemi olan bir noktanın ele geçirilmesi emri verilir. Ancak her şey ters gider. Söz verilen takviye birlikleri ile malzemeler Almanlar tarafından ele geçirilir. Genç İrlandalılar ve İtalyan asıllı Amerikalılardan oluşan birliğiyle Binbaşı, Alman birlikleri tarafından kısa sürede kuşatılır. .

Bilgi:IMDB Puanı 7.0/10 Yapım: 2001 - ABD, Lüksemburg, Tür: Aksiyon, Dram, Savaş, Süre: 92 dakika Yönetmen: Russell Mulcahy, Oyuncular: Rick Schroder, George Calil, Jamie Harris, Anthony Azizi, Phil Mckee, Jay Rodan, Michael Goldstrom, Rhys Miles Thomas, Justin Scot, Wolf Kahler, Adam James, Daniel Caltagirone, André Vippolis,

Film Yorum:iki kere seyrettim ve ikisinde de soluksuz seyrettim..O dayanma gücünü çok iyi anlatmışlar..Görüntülerde çok iyiydi..Dünya Savaşında ki zorluğun bir kısmını, dayanma gücünü bizlere mükemmel bi şekilde yansıtmışlar..Kesinlikle seyredilmeli

Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.