MELEKLER VE ŞEYTANLAR – ANGELS AND DEMONS HD İZLE


Fragman : 

MELEKLER VE ŞEYTANLAR HD İzle

Filmi Full HD izleyebilmeniz icin sag kosedeki 360 secenegini 720 Yapiniz. Yada baglanti hiziniza gore degistiriniz.
Dikkat! Play`a Bastiktan Sonra Biraz Bekleyiniz Video Biraz Gec Aciliyor Bilginize




Film Bilgileri :
Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü ve dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, üstüne üstlük akıl almaz bir hedef. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra bir cinayete kurban gider. Gözünün biri oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle işaretlenmiştir. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri’nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra’nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak için Roma sokaklarında, kiliselerde soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati’nin izini aramaktadır. Romandan esinlenen bu filmde tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden izleyiciyi inanılmaz bir gerilem ve heyecana sürüklüyor.
Tür: Gerilim, Suç, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2009
IMDB Puanı: 6,6
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks , Ewan McGregor , Stellan Skarsgård , Pierfrancesco Favino , Ayelet Zurer
Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.