Hükümet Kadın (2013-Dram-Demet Akbağ-Sermiyan Midyatlı)

 

 Filmin Konusu:

Demet akbağ ve Sermiyan midyatlı'nın başrolleri paylaştığı 2013 yapımı bir türk filmi.vizyona girdiği günden beri gündemi meşgul eden hükümet kadın sosyal mesajları ile dikkat çekiyor.

Sermiyan Midyatlı filmi yazarken "Demet akbağ"ı düşündüğünü söylerken,Demet oynamasaydı filmi çekmeyecektim diye konuştu.

filmin konusuna gelirsek ; 

Okuma yazma bilmeyen bir kadının belediye başkanı olmasıyla birlikte bölge halkının ve kendinin değişen hayatlarının anlatıldığı bir yöre filmi

demet Akbağ2ın oyunculuğu ile göz kamaştırdığı film gişe de de büyük bir başarı elde etmiştir.İyi seyirler... 

Açıklama:
Yapım:2013-Türkiye
Tür:Dram,komedi
Süre:113 dakika
Oyuncular:Demet Akbağ,Sermiyan midyatlı,Cezmi Baskın
Yönetmen:Sermiyan midyatlı
Puan:7,7   

Hükümet Kadın Filminden Resimler 

 Hükümet Kadın Filminin Fragmanı  

Hükümet Kadın Filminin Kamera Arkası
Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.