HAYALET SÜRÜCÜ 2: İNTIKAM ATEŞI IZLE - Türkçe Dublaj



Fragman : 


Film : 
Filmi Full HD izleyebilmeniz icin sag kosedeki 360 secenegini 720 Yapiniz. Yada baglanti hiziniza gore degistiriniz.
Dikkat! Play`a Bastiktan Sonra Biraz Bekleyiniz Video Biraz Gec Aciliyor Bilginize



Film Bilgileri :

Johnny Blaze, motorsikletle müthiş gösteriler yapan başarılı bir sürücüdür. Fakat yıllar önce başından geçen talihsiz bir olay, bütün hayatını korkunç bir şekilde etkilemiştir. Uzun bir zaman önce, ölmek üzere olan babası ve çocukluk aşkı Roxanne´i koruyabilmek için şeytanla bir anlaşma yapmak zorunda kalmıştır. Buna göre gündüz her ne yaparsa yapsın, geceleri şeytanın emirlerine itaat eden bir Hayalet Sürücü olmak zorundadır. Yaşamının bir parçası haline gelen bu korkunç kaderden kurtulmak ve gücünü masumları korumak için kullanmak için çok ciddi bir mücadele vermesi gerekecektir.


Yapım: 2011
IMDB Puanı: 4.4
Yönetmen: Brian Taylor
Oyuncular: Nicolas Cage , Anthony Head , Christopher Lambert , Idris Elba , Violante Placido

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.