Scooby-doo! Camp Scare Türkçe Dublaj izle – Full HD izle

Scooby-doo! Camp Scare Türkçe Dublaj izle – Full HD izle
FİLMİN KONUSU
Scooby-doo! Camp Scare 2010 da çekilmiş klasik scooby doo çizgi filmlerinden bir tanesi. Türkçeye Scbooby doo Korku Kampı olarak çevrilebilir. Scooby doo ve arkadaşlarının bu yeni macerası ormanda geçmekte. Filmin hikâyesini ise Jed Elinoff ve Scott Thomas yazmış. 72 dakikalık güzel bir çizgi film izlemek istiyorsanız bu seriyi çok beğeneceksiniz. Freddy bir yaz kampında yönetici olmuştur bunun için scooby doo ve arkadaşları bu kampa gelirler. Küçük geyik kampı adı verilen bu yer ormanın içersinde göl kenarında güzel bir yerdir. Ancak bu kampta bazı şeyler yolunda gitmemektedir. Çünkü söylentiye göre elinde balta olan ve ormanda yaşayan bir deli kamplara zarar vermektedir. Bir gün kamp yerlerinden bir tanesinde yangın çıkar ve Freddy’nin çalışmaya geldiği kamp sahibi tarafından kapatılmak istenir. Ancak her seferinde olduğu gibi Scooby doo ve arkadaşları bu işi çözmeye kararlıdır. Scooby-doo! Camp Scare izlediğimde çocukluk günlerimi hatırladım. Ancak filmin sadece küçük izleyicilerin değil büyük izleyicilerinde hoşuna gidebileceğini fark ettim. Sizlerde ailenizle birlikte rahatça bir film izlemek istiyorsanız Scooby-doo! Camp Scare tam size göre.
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.