House At The End Of The Street | 720p Türkçe Altyazılı izle




Yeni bir başlangıç arayan yeni boşanmış Sarah (Elisabeth Shue) ve kızı Elissa (Jennifer Lawrence), küçük, kaliteli ve kırsal bir kasabada hayallerinin evini bulur. Beklenmeyen ve açıklanamayan olaylar yaşanmaya başladığında, Sarah ve Elissa, kasabanın soğuk bir sırrın gölgesinde olduğunu keşfederler. Yıllar önce yan taraftaki evde bir kız çocuğu ailesini yataklarında uyurken öldürmüş, sonrasında kayıplara karışmış, arkada yaşayan tek kişi olarak ağabeyi Ryan (Max Thieriot)’ı bırakmıştır. Elissa, Sarah’nın karşı çıkmalarına rağmen münzevi Ryan ile bir ilişki kurmaya başlar ve onlar yakınlaştıkça, hayal ettiklerinden daha fazla gizeme sürüklenirler.
Tür: 2012 Filmleri, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Filmler

Yapım: 2012 - ABD , Kanada

IMDB Puanı: 5.3

Yönetmen: Mark Tonderai

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Max Thieriot, Elisabeth Shue, Gil Bellows, Nolan Gerard Funk


Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.