Tokyodaki Seslerin Haritasi 2009 TR Dublaj izle


Yapım:
 2009 - İspanya
Tür:
 Gerilim, Dram
Süre:
 109 dakika
Yönetmen:
 Isabel Coixet
Oyuncular:
 Rinko Kikuchi, Sergi López, Takeo Nakahara, Jun Matsuo, Manabu Oshio
Senaryo:
 Isabel Coixet
Yapımcı:
 Jaume Roures

Genç bir kadın, gündüzleri balık pazarında, geceleri de kiralık katil olarak çalışmaktadır. Tokyo'da bir balık pazarında çalışan Ryu, geceleri profesyonel bir kiralık katil olarak çalışmaktadır. Zengin bir iş adamının biricik kızı Midori aşk acısından intihar edince, Midori'yi terk eden David adındaki İspanyol bir şarap satıcısını öldürmesi için Ryu tutulur. 



Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.