Sezar Ölmeli izle full izle Cesare deve morire izle

Sezar Ölmeli izle full izle Cesare deve morire izle

Konusu: Yüksek güvenlikli Rebibbia Hapishanesi'nin mahkumlarından oluşan oyuncu kadrosu ile endişe, umut ve sanattan geçen bir yolu takip eden Sezar Ölmeli, hapishanede Shakespeare'in Jül Sezar oyununu başarıyla ortaya koyan mahkumların yaşamını gözler önüne seriyor. Sanatsal performansı gerçekleştirmek için biraraya gelen mahkumların günlük hapishane yaşamları ve onların iç dünyalarını ortaya çıkartmayı başaran Taviani Kardeşler, başarılı ve yaratıcı bir filme imza atıyorlar. Sezar Ölmeli, 31. İstanbul Film Festivali'nde Yıllara Meydan Okuyanlar bölümünde ülkemizde de seyirciyle buluşmuştu...iyi seyirler diliyoruz.. .

Bilgi:IMDB Puanı 7.6/10 Yapım:2012 - İtalya Tür:Dram Yönetmen:Vittorio Taviani Müzik:Simone Zampagni Senaryo:Paolo Taviani Süre:76 dk. Oyuncular Fabio Rizzuto, Gennaro Solito, Juan Dario Bonetti, Fabio Cavalli, Vincenzo Gallo, Francesco Carusone, Pasquale Crapetti, Antonio Frasca, Francesco De Masi, Cosimo Rega, Rosario Majorana, Vittorio Parrella, Giovanni Arcuri, Maurilio Giaffreda

Film Yorum:Kendi adıma 1993 tarihli Fiorile'den bu yana hiçbir işlerini izlemediğim yönetmen kardeşlerin Berlin'de kazandıkları ödül, çoğunluk için sürpriz oldu aslında. Bir İtalyan hapishanesinde, Shakespeare'in Julius Caesar adlı oyununu canlandıran gerçek mahkumların hazırlık ve prova sürecini anlatıyor Sezar Ölmeli. Her şey film için canlandırılmış olsa da Taviani Kardeşler bunu bir belgeselmiş gibi kurguluyor ve yönetmen olarak kendilerine dikkat çekmemeyi başarıyorlar. Bu söylediğime tek istisna, giriş sekansının ardından filmin siyah-beyaz'a dönmesi tercihi belki.

Türkçe Dublaj izle Alt Yazılı izle
Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.