Law Abiding Citizen – Adalet Peşinde Filmini Full izle

Law Abiding Citizen – Adalet Peşinde Filmini Full Seyret

Konusu: Başrollerini ünlü oyuncular Gerard Butler ve Jamie Foxx‘ın paylaştığı Law Abiding Citizen gerilim/aksiyon türünde bir yapım. Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; Clyde Shelton (Butler) eşi ve çocuğu ile mutlu bir hayat süren bir adamdır. Bir gün iki saldırgan Shelton‘ın evine gelir ve onun gözleri önünde eşi ve çocuğunu öldürür. Avukat Nick Rice (Foxx) saldırganlarla bir anlaşma yapmıştır. Mahkeme saldırganlardan birini ölüm cezasına çarptırırken diğerine çok az bir ceza verir. Karardan hiç memnun olmayan Shelton adaleti kendi elleriyle uygulamaya karar verir. Artık tek bir amacı vardır; bu olayda suçlu gördüğü herkesi birer birer ortadan kaldırmak. .

Bilgi:IMDB Puanı:7.3/10 Yapım:2009 - ABD Tür:Dram , Gerilim , Suç Süre:109 dakikaYönetmen:F. Gary GrayOyuncular:Gerard Butler, Jamie Foxx, Leslie Bibb, Regina Hall, Viola Davis

Film Yorum:Adalet Peşinde! Film gerçekten muazzamdı.Filmde gerilim pek fazla yoktu çünkü her şey soyut yollarla yapılıyordu.Kurt Wimmer bu filmin senaristi ve gerçekten çok büyük başarılara imza atmış bir şahsiyet.Kendisi Ajan Salt,Ultraviolet,Equilibrium,Total Recall gibi filmlerin yönetmenlik veya senaristliğini yapmış bir sanatçı , kesinlikle bu filmiyle bize gerçekten çok zeki bir sanatçı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu böylelikle.Onun dışında yönetmen Gary Gray, Italian Job , A Man Apart'tan aklımda kalmış muazzam bir yönetmen.E üstüne de Gerard Butler,Jamie Foxx ve benim çok sevdiğim Regina Hall gibi oyuncularında bünyesinde barındıran bu film gerçekten başyapıtlar arasında gösterilecek düzeyde.Eğer entrikaların döndüğü bir film istiyorsanız ve Gerard Butler hayranıysanız kaçırmamanız gerken bir filmdir.İzleyin.9.3/10.

Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.