Halloween Cadilar Bayrami

Halloween Cadılar Bayramı 

Açıklama:Burada film paylaşılır sinemalar halloween cadılar bayramı izle buradan izle buradan film izle bayramı izle türkçe dublaj film izle blogspot 'Halloween Cadılar Bayramı' full film izle hd kalite izle türkçe dublaj film izle sinemalar full hd film izle hd kalite film izle türkçe dublaj film izle cadılar bayramı halloween izle buradan izle.Oyuncular:Jamie Lee Curtis, Donald Pleasence, Nancy Kyes, Robert Phalen, Tony Moran Senaryo:John Carpenter, Debra Hill, Yapımcı:John Carpenter, Moustapha Akkad, Debra Hill, 1978 ABD yapımı gerilim korku türündeki Halloween Cadılar Bayramı sinema filminin yönetmenliğini John Carpenter yapmıştır.Zamanının en güzel gerilim korku filmi olan Halloween Cadılar Bayramı sinema filminde altı yaşında daha küçücük bir çocukken cinayet işleyen ve uzun yıllar boyunca hapiste yatan bir katilin hapisten kaçarak tekrar küçüklüğünde yaptığı cinayetleri tekrar işlemeye başlamasının işlenmektedir.GEnç bir adam olan katil azizler günü arefesinde işlediği cinayeti bir türlü unutamayan adeta hayatının merkezi haline getiren katil psikolojik sorunları ile yüzleşmek için suçsuz insanları öldürmektedir.
Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.