Face/Off ( Yüz Yüze )

Face/Off 
Yüz Yüze

Yapım Yılı : 1997
Lisan : Turkce Dublaj
Tür : Aksiyon  / Suç  / Gerilim
Yönetmen : John Woo
Oyuncular :  John Travolta / Nicolas Cage / Joan Allen /
Alessandro Nivola / Gina Gershon / Dominique Swain

FBI ajanı Sean Archer, sadist bir terörist olan Castor Troy'un Los Angeles'ta sakladığı biyolojik silahın peşine düşer. Archer, oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Troy'u ele geçirir ve onun yüzünü alarak terör çetesinin içine girmeyi planlar. Ancak öldüğünü sandığı Troy komadan çıkarak Archer'ın labaratuvarda bıraktığı yüzü ameliyatla kendine taktırır. Archer, teröristlerin arasında kalırken, Troy da Archer'ın ailesinin içine sızar.

Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.