Bulut Atlası – Cloud Atlas 2012 Türkçe Altyazılı izle

Bulut Atlası – Cloud Atlas 2012 Türkçe Altyazılı izle

Konusu: 1850’de Pasifik Okyanusu’nu geçmekte olan isteksiz bir gezgin, iki savaş arasında kalan Belçika’da yaşayan, istikrarsız bir geçim kaynağı olan bir besteci, Vali Reagan’ın yönettiği California’da yaşayan yüce gönüllü bir gazeteci, yeraltı dünyasındaki alacaklılarından kaçan işe yaramaz bir yayıncı, ölüm hücresinde genetik olarak değiştirilmiş bir servis elemanı ve bilim ile medeniyetin çöküşüne tanık olan ve Pasifik Okyanusu’ndaki adaların birinde yaşayan Zachry. Cloud Atlas’ın anlatıcıları tarih koridorunda birbirlerinin sesinin yankısını duyuyorlar ve kaderleri bir şekilde mutlaka değişiyor.David Mitchell büyüleyici üçüncü romanında insanoğlunun tehlikeli güç arzusuna dair düşünme fırsatı sunmak adına dil, tür ve zaman sınırlarını tamamen kaldırıyor. .

Bilgi:IMDB Puanı:8.2/10 Yapım:2012 - ABD, Almanya, Tür:Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Komedi, Macera, Tarih, Süre:172 dakikaYönetmen:Andy Wachowski, Tom Tykwer, Oyuncular:Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry, Hugh Grant, Jim Sturgess,

Film Yorum:kadrodaki oyuncular özenle seçilmiş hepsinin daha önceki filmlerinde başarıları mevcut...Yönetmenler sağlam... film ise daha önce izlemiş olabileceğiniz matrix ve koku filmlerinin birbirine karışımı.İMDB den bu kadar yüksek puan almış olması herkesi etkiliyor ama film gereçekten her izleyiciye hitap etmiyor.Belirli bir sinemasever kitle bu filme yüksek not verecektir. 3 saatini heba etmek istemiyorsanız filme başlamayın ilk 1 saati ne olduğunu anlamakla geçiyor filmi sonlarına doğru herşey netleşiyor.10/7,5

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.