Bin Ladin Baskını – Seal Team Six The Raid on Osama Bin Laden

Bin Ladin Operasyonu – Seal Team Six The Raid on Osama Bin Laden

Konusu: Söylentilere göre Usame bin Ladin ortaya çıkar, CIA bir ömür boyu görev için tecrübeli US Navy SEALs bir ekip hazırlıyor. Sonuçsuz kanıtı rağmen içeride bileşik ve Pakistan toprakları üzerinde bir kez habersiz saldırının olası etkileri göz ardı ederek, Pentagon'un sipariş saldırı. Bir perçinleme nihai hesaplaşmaya adalet görevlerini tamamlamak .

Bilgi:Yapım:2012 - ABD Tür:Aksiyon , Savaş Süre:120 dakikaYönetmen:John StockwellOyuncular:Cam Gigandet, Freddy Rodriguez, Xzibit , Anson Mount, Kenneth Miller

Film Yorum:Amerikan barbarlığının tipik bir örneği daha,ibret için seyredilebilir,dünyanın heryeri onlarınmış gibi istediklerini yapan bir ülke işte,terörün kendisi ama bunu terörle mücadele olarak lanse ediyor dünyaya,kendinde bir hak olarak görüyor terörün yaratıcısı olarak, lanetlenecek bir ülke israil ile beraber tümüne lanet olsun bunların.

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.