Suikastçi - Rogue Assassin Jet-li Full izle

Suikastçi - Rogue Assassin Jet-li Full izle

Konusu: Ortağı kötü şöhretli suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham) kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang (John Lone) ile Japon Yakuza patronu Shiro (Ryo Ishibashi) arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar. Bu kez Rogue’u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini dosdoğru bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford nihayet düşmanıyla yüz yüze gelir ama keşfettiği şey Rogue ya da planları hakkında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır. .

Bilgi:IMDB Puanı 6.2/10 Yapım: 2007 - ABD, İngiltere, Çin, Tür: Aksiyon, Casusluk, Gerilim, Macera, Polisiye, Suç, Süre: 103 dakika Yönetmen: Philip G. Atwell, Oyuncular: Jason Statham, Jet Li, Sung Kang, Devon Aoki, Luis Guzmán, Nadine Velazquez, Andrea Roth, Nicholas Elia, Steph Song, Kane Kosugi, Ryo Ishibashi, Terry Chen, Saul Rubinek, Mathew St. Patrick, John Lone, Mark Cheng

Film Yorum:Baya güzel bir filmdi zaten Jet Li ve Jason filmi denilince akla kötü bir film gelmez her oynadıkları film kendini izletiyo ve insanı hiç sıkmıyo herkesin izlemesi gereken filmlerden birtanesi

Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.