Bourne´un Mirası izle full izle The Bourne Legacy izle

The Bourne Legacy filmini izle

Konusu: Bildiğiniz Bourne evreni genişliyor. Efsane seriye yeni bir CIA ajanı Aaron Cross (Jeremy Renner) katılıyor ve ilk üç filmde yaşanan tüm olaylar Cross'un hayatıa ölüm-kalım savaşı olarak yansıyor. Robert Ludlum'un romanlarından uyarlanan 3 filmlik ilk seri Matt Damon ile bütünleşirken her senaryoda ortak yazar olan Tony Gilroy, bu sefer yönetmen koltuğuna da oturuyor. Son dönem aksiyon sinemasının yükselen yıldızı olarak olarak seyrettiğimiz Jeremy Renner'e bu filmde Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac eşlik ederken, önceki seriden Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn tanıdık isimler olarak göze çarpıyor. .

Bilgi:Yapım:2012 - ABD Tür:Aksiyon, Gerilim, Macera Yönetmen:Tony Gilroy Müzik:John Powell Görüntü Yönetmeni:Oliver Wood Senaryo:Tony Gilroy, Dan Gilroy Senaryo (Kitap):Eric Van Lustbader Yapımcı:Frank Marshall, Henry Morrison, Jeffrey M. Weiner, Pat Crowley, Ben Smith Süre:135 dk. Oyuncular Edward Norton, Rachel Weisz, Jeremy Renner, Joan Allen, David Strathairn, Stacy Keach, Oscar Isaac, Scott Glenn, Corey Johnson, Albert Finney, Donna Murphy, Louis Ozawa Changchien, Dennis Boutsikaris, Sheena Colette, Corey Stoll, Eli Harris

Film Yorum:Keyifli seyirler...

Türkçe DublajAlt Yazılı
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

Üye Olmadan Yorum Yazabilmek için Alt Secenekten Adı/URL Seçeneğini Tıklayıp Üst Kısmına Adınızı Url Kısmını ise Boş Bırakıp Yorumunuzu Yazabilirsiniz.
Yorumlarınızla katkı yapdıgınız icin teşekkürler...

 
Destek : Teknoloji Blogu Film izle | İletişim | Sitemap instagram takipçi satın al Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.